My story
 

Wat leuk dat je dit leest! Ik hoop dat je geïnspireerd raakt om dezelfde weg af te gaan als ik. Je leest hieronder waarom. 

 

Ik ben Josje, 33 jaar en heel gelukkig samen met mijn vriend Francesco en zoontje Tomasso. Al een aantal jaren ben ik zelfstandig onderneemster en coach ik mensen dagelijks naar een gezonde en actieve levensstijl. Ontzettend dankbaar voor de vrijheid die ik heb opgebouwd en omdat ik van uitdagingen hou zit ik echt op het juiste plekje. Toch liep ik tegen een aantal dingen aan in mijn leven die je misschien wel herkent.. 

Op zakelijk vlak was ik altijd vrij zeker o.a. door de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, maar op privé vlak was dit anders. Onzekerheid, twijfel & bestaansrecht waren dingen waar ik dagelijks mee bezig was terwijl de buitenwereld dit vaak niet snapte en ook niet zag. Dit waren geen logische gedachten, maar vooral een gevoel waar ik last van had. Dit uitte zich op allerlei gebieden: relationeel, zakelijk en mijn algemene staat van zijn. Ik wist niet hoe ik hier vanaf kon komen en geloofde ook niet dat dit mogelijk was. 

Tot dat ik een vriend tegenkwam op een vakantie en ontdekte dat hij gestart was met een coachingsbedrijf. Geen idee wat het was, maar mijn interesse was gewekt, dus nadat we terug kwamen heb ik een afspraak gemaakt. Spannend, maar ik voelde dat dit de bedoeling was. 

Mijn reis naar binnen werd gestart!

Niet alleen had ik geen last meer van de 'vervelende gevoelens', maar ook twijfelde ik niet meer, was ik zelfverzekerd en kwam er zoveel meer ruimte voor leuke, fijne gevoelens! De vrolijke ik kreeg weer de kans om er te zijn.

 

Enorm dankbaar ben ik voor alles en iedereen om me heen, want je leert van iedereen wel iets. De inzichten die ik heb gekregen wil ik graag delen met de mensen die hier klaar voor zijn en het zelfde gevoel hebben als dat ik toen had. Je voelt dat het de bedoeling is. 

Kom weer terug in verbinding met jezelf.

Veel liefs,

Josje

97529482_3996559290369024_3225833843059589120_n.jpg